Chicken Alfredo

Chicken Alfredo

Chicken Alfredo

Opskrifter efter Michael Soelmark
0.0 fra 0 stemmer
Ret: Hovedret, Pasta, KyllingKøkken: ItalienskSværhedsgrad: Let
Portioner

4

portioner
Forberedelsestid

30

minutter
Tilberedelsestid

40

minutter
Kalorier

300

kcal

Chicken Alfredo er en dejlig nem pastaret med kylling og broccoli, som kan sætte kulør på en ellers travl hverdag.

I køkkenet

Hold min skærm tændt

Ingredienser

  • 250 g Frisk Pasta

  • 400 g Kyllingeinderfilet

  • 125 g Bacon

  • 3 fed Hvidløg

  • 1 stk Broccoli

  • 1 tsk Timian

  • 1 spsk Olie

  • 1 dl Pastavand

  • Frisk persille til pynt

  • Groft salt

  • Groft peber

  • Ostecreme
  • 125 g Parmesanost

  • 1 Æg

  • 2 Æggeblommer

Instruktioner

  • Tilføj olie og timian i en skål
  • Klargør hvidløg og pres dem ned i skålen.
  • Klargør kylling og skær den i mundrette bidder og put det i skålen.
  • ør rundt og lad kyllingen trække, mens resten klargøres.
  • Skyl broccoli og skær kroketter af 2 cm.
  • Klargør ostecremen.
  • Skær bacon i tern og steg dem.
  • æg bacon i en skål
  • Steg kylling.
  • Kog pasta efter forskriften på pakken. Husk vandet skal være godt saltet.
  • Hæl pastavand fra pastaen i en skål.
  • Put bacon og broccoli på panden med kyllingen. Steg i 1 minut.
  • Tilføj ostecremen og pastavand. Rør rundt til creme har en god konsistens. Efter 30 sekunder slukkes for varmen
  • Tilføj pasta og rør rundt, så alle elementer i retten er blevet vendt i ostecremen
  • Kværn frisk peber over retten
  • Drys frisk persille på retten og server
  • Ostecreme
  • Riv parmesanen fint.
  • Put 100 gram ost i en skål, sammen med æg og blommer.
  • Rør rundt til det har en ensartet masse.
  • Resten af osten bruges ved servering.
 

Efterlad en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*