Fødselsdagsboller

No votes yet.
Please wait...
Preparation time
45 mins
Cooking time
12 mins
Difficulty
Let
Serves
8 people
Meal course
Bagværk
Posted by
Posted on
800 g
Hvedemel
8 tsk
Sukker
4 dl
Lunkent Vand
80 g
Flydende Margarine
50 g
Gær
2 tsk
Groft Salt
Fødselsdagsboller
  1. Smuldre gæren i en skål. Put herefter sukker og groft salt i skålen. Rør rundt til det har en cremet konsistens.
  2. Tilsæt mel, flydende margarine og lunkent vand. Herefter røres rundt til dejen har en fast form.
  3. Lad dejen hæve i cirka 25 minutter.
  4. Rul dejen til en pølse og del den i 16 lige store stykker. Ælt derefter de 16 stykker til boller og stil dem på en bageplade.
  5. Bollerne skal hæve i 20 minutter.
  6. Forvarm ovnen til 225° varmluft. Stil bollerne på midterste rille i ovnen og bag i 12 minutter.

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.