Frisk Ægnudelsalat Med Kyllingebryst
Recipe by Michael Soelmark Course: Salater, HovedretCuisine: AsiatiskDifficulty: EasyPortioner
4
portionerForberedelsestid
15
minutesTilberedningstid
15
minutesKalorier
302
kcalSamlet tid
30
minutesStår du og mangler en nem og inspirerende ret til fx madpakken, så er denne utrolig lækre Ægnudelsalat med kyllingebryst et rigtig godt bud. Den er meget nem og hurtig at lave, så giv madpakken et tiltrængt pift og prøv noget nyt.
Ingredienser
250 gram 250 Ægnudler
1 stk 1 Rød Peberfrugt
150 gram 150 Brocoli (cirka et ½ brocoli)
2 stk 2 Forårsløg
400 gram 400 Kyllingebryst (stegt)
- Dressing:
4 spsk 4 Saltede Peanuts (ca. 35 g)
4 spsk 4 Soya
1 spsk 1 Limesaft
4 spsk 4 Sød Chili Sauce
Instruktioner
- Husk god køkkenhygiejne, når du arbejder med fjerkræ.
- Skær kyllingen i mindre stykker. Drys med salt og peber. Og steg dem på en pande.
- Kom vand i en mellemstor gryde og bring det i kog. Tilbered ægnudlerne i henhold til anvisingen.
- Når ægnudlerne er færdige skyldes de for at undgå, at de klistre sammen. Lad dem efterfølgende afkøle.
- Fordel ægnudlerne i en stor skål.
- Skyl grøntsagerne godt.
- Skær peberfrugten i smalle skiver og fordel dem i skålen.
- Del brocolien i små buketter og fordel dem ligeledes i skålen.
- Tilsæt den tilberedte kylling i skålen.
- Hak forårsløgene fint og pynt toppen af salaten.
- Dressing
- Hak peanuts groft og kom dem i en mindre skål.
- Tilsæt soja, limesaft og sød chili sauce i skålen. Bland alle ingredienserne.
Noter
- Retten kan serveres med Cashew Nødder, som ekstra tilbehør.