Snobrød
Recipe by Michael Soelmark Course: BagværkCuisine: DanskDifficulty: LetPortioner
12
stykForberedelsestid
15
minutesKalorier
1983
kcalHævning
30
min.Bagetid
10
min.Samlet tid
55
minutesDer er ikke noget som snobrød, der kan få børn og voksne til at samlet rundt om den gnistrende ild fra bålstedet. Et færdigt snobrød og lidt syltetøj, så er lykken gjort.
Ingredienser
500 gram 500 Hvedemel
1 tsk 1 Groft Salt
25 G 25 Gær
3 dl 3 Lunkent Vand
Instruktioner
- Først smuldres gæren i en skål.
- Tilsæt det lunkne vand og rør rundt til gæren er opløst
- Tilsæt salt og fyld gradvist de 500 gram mel i dejen.
- Ælt dejen godt.
- Lad den hæve i 30 minutter et lunt sted med et fugtigt viskestykker over.
- Tag en klump dej og rul den til en jævn pølse og rul den på pinden til dit snobrød.
Noter
- Hvis ikke du har nok pinde i haven, så kan rundstokke fra et byggemarked været et godt alternativ. De må ikke være imprægneret.