Rå kartofler

Kvaste Kartofler

Kvaste Kartofler

0 fra 0 stemmer
Opskrift af Michael Soelmark Ret: KartoflerKøkken: EngelskSværhedsgrad: Let
Portioner

4

personer
Forberedelse

10

min.
Tilberedning

17

min.
Kalorier

300

kcal
Samlet tid

27

min.

En hurtig og nem kartoffelret, der kan gå til rigtig mange retter og med et samlet tidforbrug på under 30 minutter, kan det være tilbehøret i en hektisk hverdag.

Ingredienser

  • 700 gram Kartofler

  • ½ styk Citron

  • 1 tsk Grov sennep med top

  • 1 bundt Frisk bredbladet persille

Instruktioner

  • Skyl og skrub kartoflerne og fjern eventuelle knaster. Skær store kartofler i halve. Stik et par gange i alle kartoflerne med en gaffel.
  • Kom kartoflerne i en stor skål til microovn.
  • Læg en ½ citron i skålen og tilsæt salt og peber.
  • Dæk skålen med 2 lag mikroovnsfilm og stil den i mikrobølgeovnen på fuld effekt 800 watt i cirka 17 minutter, eller til kartoflerne er møre.
  • Tag kartoflerne ud af mikroovnen. Fjern forsigtigt mikroovnsfilmen, da der er kogt vand på undersiden.
  • Tjek at kartoflerne er møre og tag den halve citron op.
  • Tilsæt 1 toppet tsk. grov sennep, nogle sjatter ekstra jomfruolivenolie.
  • Hak persillen fint og kom den i skålen.
  • Kvas kartoflerne med en ske, så alle smagsnuancerne blander sig.

Efterlad en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*